2022-ųjų metų lapkričio mėnesį įmonės Pardavimų vadovė Miglė Jakaitienė prisijungė prie antrojo naujai susikūrusio BNI Vytautas vadovų klubo

2021- ais metais Legal Balance vadovas Marius Šlepetis prisijungė prie pirmojo BNI Gediminas vadovų verslo plėtros klubo, kuriuo naudojasi ir savo BNI sėkmės istorijomis dalinasi vis daugiau Lietuvos verslų. Po sėkmingos patirties klube, šių metų lapkričio mėnesį įmonės Pardavimų vadovė Miglė Jakaitienė prisijungė prie antrojo naujai susikūrusio BNI Vytautas vadovų klubo.

BNI Global - didžiausia ryšių plėtros ir rekomendacijų organizacija pasaulyje.

Įkurta 1985 metais, BNI yra pasaulinė verslo ryšių ir rekomendacijų organizacija. BNI nariai yra verslininkai ir profesionalai, padedantys vieni kitų verslams augti ir tikintys pagrindine organizacijos vertybe, kad visada laimi besidalinantys. Kiekvieną dieną vyksta tūkstančiai BNI susitikimų visame pasaulyje, kuriuose verslo lyderiai susitinka tam, kad megztų naujas pažintis, vystytų pasitikėjimu grįstus santykius bei keistųsi kokybiškomis ir šiltomis verslo rekomendacijomis.

BNI Vytautas - tai išskirtinis klubas, vienijantis verslus, kurių metinė apyvarta yra ne mažesnė nei 2 mln eurų, o skyriaus nariai - tik verslo savininkai arba aukščiausio rango vadovai. Šio klubo išskirtinumas, kad veikiame ne tik Vilniuje, o visoje Lietuvoje.

Legal Balance tapusi šios bendruomenės dalimi tikisi plėsti patikimų klientų ir partnerių ratą, taip užtikrindami savo sėkmingą veiklą.

2022-11-28